RING: 30284411
Træpilleovn

Hals Pejse

forhandler monterer og servicerer træpilleovne fra

Heta A/S 🇩🇰 Danske kvalitetsovne 

 

 

 

Gider du ikke slæbe brænde? HETA har gjort det nemmere at opvarme boligen, uden at gå på kompromis med komforten. Med en Scan-Line Green pilleovn fra HETA kan du nøjes med at fylde træpiller i magasinet hver anden dag ved konstant drift.

Den fuldautomatiske pilleovn ligner en almindelig brændeovn med glaslåge og synlige flammer, der spreder hygge i stuen.

Der er mange fordele ved en træpilleovn. En af fordelene er, at varmen bliver fordelt jævnt ved at træpilleovnen automatisk doserer træpillerne efter behov. Du får derved en mere energivenlig forbrænding, end når fyringen sker med brændestykker, hvor temperaturen er mere ujævn. Temperaturen kan reguleres helt, som du ønsker. Optænding i vores børnesikrede pilleovne tager desuden ikke mere end 1 minut.

Made in Denmark

Alle pilleovne fra HETA er designet og produceret på vores fabrik i Lemvig i Danmark. HETA er fremragende kvalitet til alle, der værdsætter dansk design.

Alle HETAs ovne har en meget høj brændværdi, så du får mere ud af dit brænde, og forurenende gasser brændes af, inden de forlader skorstenen.

HETAs pilleovne er nogle af de mest rent brændende ovne i Europa. De er testet efter gældende regler i Norge, Danmark, Tyskland og den nye Europæiske norm. HETAs helt unikke brændkammer og luftveje betyder, at CO2 og skadelige partikler er reduceret til et absolut minimum.

HETAs pilleovne males i sort eller grå. Du har også mulighed for, at beklæde ovnen med fedtsten, sandsten eller keramik i mange farver, så du får din helt unikke ovn, der passer netop i din stue.

 

Find din nye pilleovn hos Hals Pejse - Dit pejsecenter i Nordjylland